HomeHL-SportsΧάιμε Βέρα: «Ήταν λάθος μου που έφυγα από τον ΟΦΗ σαν παίκτης»

Χάιμε Βέρα: «Ήταν λάθος μου που έφυγα από τον ΟΦΗ σαν παίκτης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Χάιμε Βέρα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Χιλής, αναφέρθηκε στο ζήτημα που τον οδήγησε στην απομάκρυνσή του από τον ΟΦΗ, ενώ μίλησε και για την απόφασή του να αποχωρήσει ως ποδοσφαιριστής από τους Κρητικούς το 1991.

Ο Χιλιανός τεχνικός μίλησε στον ρ/σ Los Tonores, όπου ερωτήθηκε για την ελληνική εμπειρία, αλλά και τη συνέχεια της καριέρας του στη Ντεπορτίβο Ικίκε.

«Όταν ήμουν παίκτης, ο ΟΦΗ μου έκανε πρόταση να ανανεώσω για τα επόμενα τρία χρόνια δίνοντας μου στο ένα χέρι χρήματα και στο άλλο μια έκταση στην παραλία.

Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου γιατί σήμερα αυτή η έκταση θα ήταν ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Αν υπήρχε κάποιος να με συμβουλεύσει τότε θα είχα δεχτεί την πρόταση».

Αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το δίπλωμα του και την UEFA: «Αυτό που υποστήριξαν ήταν ότι δεν είχα συμπληρώσει μια πενταετία ως πρώτος προπονητής.

Έχω προπονήσει ομάδες πρώτης κατηγορίας για τέσσερα χρόνια και δύο που ήμουν στην εθνική ομάδα όπως μου είχαν πει ότι ισχύουν.

Ένιωσα μεγάλη έκπληξη γιατί ήμουν στην εθνική ομάδα ως μέλος του τεχνικού τιμ. Δυστυχώς μου είπαν πως δεν είχα τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Είχα συμβόλαιο για δύο χρόνια. Κάναμε το πιο δύσκολο πράγμα με το να σώσουμε την ομάδα.

Είχαμε προγραμματίσει την προετοιμασία στην Ολλανδία, τα είχαμε όλα έτοιμα και δυστυχώς έπρεπε να φύγω».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση