HomeHL-9Επί… τάπητος το έργο του κόλπου του Δερματά

Επί… τάπητος το έργο του κόλπου του Δερματά

Συνάντηση Λαμπρινού με τον υπουργό Τουρισμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το έργο της Αντιδιαβρωτικής Προστασίας του κόλπου του Δερματά ήταν το κυρίως θέμα της σημερινής συνάντησης του δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού με τον υπουργό Τουρισμού στην Αθήνα.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον υπουργό για την πορεία των εργασιών μέχρι σήμερα, καθώς και για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει.

Ο υπουργός έδειξε την διάθεση να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης, συμφώνησε ότι το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί και επιφυλάχθηκε να απαντήσει για το πώς μπορεί να γίνει αυτό, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Σενετάκης, ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης και η γενική γραμματέας του δήμου Ηρακλείου Ευγενία Στυλιανού και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το ίδιο ζήτημα είχε ενημερωθεί νωρίτερα και ο Υφυπουργός Αθλητισμού και βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί στη συνάντηση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση