HomeHL-SportsΟΦΗ: Ηττήθηκε από την Αλ Φεΐχα

ΟΦΗ: Ηττήθηκε από την Αλ Φεΐχα

Την ήττα γνώρισε στο τελευταίο του φιλικό στην Ολλανδία ο ΟΦΗ, ο οποίος έχασε 1-0 από την Αλ Φεΐχα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, η Αλ Φεΐχα ήταν αυτή που πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Νίτου στο 18’.

Ο Γιώργος Σίμος επέλεξε μια διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, ενώ συμπεριέλαβε σε αυτήν αρκετά νεαρά παιδιά, αλλά και παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά ως τώρα, δίνοντας τους την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά και ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας. Μάλιστα, είχε την πρώτη του καλή στιγμή μόλις στο 1ο λεπτό, με τον Φερέιρα να βγάζει τη σέντρα για τον Πέρσον, με τον Σουηδό να μην προλαβαίνει την μπάλα.

 Η Αλ Φεΐχα κατάφερε να προηγηθεί στο 18ο λεπτό, όταν, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Νιτού, έστειλε τη μπάλα με δυνατό σουτ στα δίχτυα της εστίας της ομάδας μας.

Στο 57’ ο ΟΦΗ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, με τον Περδίκη να παίρνει την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ και τους αμυντικούς της Αλ Φεΐχα να διώχνουν πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Ο ΟΦΗ έχασε τρεις ακόμα ευκαιρίες, στο 70’ με το σουτ του Μάνου να καταλήγει ελάχιστα άουτ, στο 71’ με τον Μουσλίμ να μπλοκάρει την κεφαλιά του Φερέιρα και στο 75’ με την κεφαλιά του Σουρνάκη, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντίνα, να περνά άουτ.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Δεληγιαννίδης (73′ Μπράουν), Μπολάκης, Περδίκης, Μαρινάκης, Οικονόμου, Σουρνάκης, Νοικοκυράκης (60′ Μάνος), Βαζ, Φερέιρα (46′ Ντίνας), Πέρσον.

Στο 78′ μπήκαν και οι Καλαϊτζάκης, Ναμπί, Σηφάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση