HomeHL-SportsΠαναγιώτης Δεληγιαννίδης: «Γι’ αυτό επέστρεψα στον ΟΦΗ»

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης: «Γι’ αυτό επέστρεψα στον ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τους λόγους που αποφάσισε να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΟΦΗ, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, εξήγησε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Ο νεαρός αμυντικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της κρητικής ομάδας στο Youtube, στάθηκε στην παρουσία του Μιχάλη Μπούση στη διοίκηση του ΟΦΗ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν.

Παίκτης του ΟΦΗ ως το 2022 θα είναι ο Έλληνας μπακ, που μετά τον περσινό δανεισμό του στους Κρητικούς από τον ΠΑΟΚ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ως ελεύθερος και εμφανίστηκε απόλυτα έτοιμος να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην οικογένεια του ΟΦΗ, σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι βρισκόμουν και πέρυσι στην ομάδα και είδα πως τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς έδειξαν πως με θέλουν στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως η περσινή σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, υπήρχαν προβλήματα στην ομάδα. Η έλευση όμως του νέου μεγαλομετόχου, του κ. Μπούση, άλλαξε τα πάντα προς το καλύτερο και ύστερα η ομάδα άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της.

Πιστεύω πως φέτος θα δείξουμε καλύτερα πράγματα στο γήπεδο και θα παίζουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας που μας ζητάει ο προπονητής.

Σίγουρα ο συναγωνισμός κάνει καλό σε κάθε ποδοσφαιριστή. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο, έρχονται καλύτεροι ποδοσφαιριστές κι εγώ θα δείξω καλύτερα πράγματα σε σύγκριση με την περσινή σεζόν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση