HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: “Δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε όλο το ρόστερ”

Γιώργος Σίμος: “Δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε όλο το ρόστερ”

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο ΟΦΗ γνώρισε χθες την ήττα από την Εμμεν, όμως ο Γιώργος Σίμος τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας της και δεν δύναται να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα.
«Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλο το ρόστερ του ΟΦΗ, διαχειριζόμαστε τα λεπτά συμμετοχής όλων των παικτών ώστε μέσα από την προετοιμασία να μπορέσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία γίνεται και θέλουμε να επιστρέψουμε στο Ηράκλειο για να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα τις επόμενες τρεις εβδομάδες προετοιμασίας», ανέφερε αρχικά ο νεαρός τεχνικός.
Και συνέχισε.
«Για εμάς, όλοι είναι παίκτες του ΟΦΗ. Σίγουρα, όσο περνούν οι μέρες φαίνονται ξεκάθαρα οι επιβαρύνσεις της προετοιμασίας.
Το σώμα είναι κουρασμένο, άρα αμέσως και το μυαλό δεν έχει καθαρή σκέψη. Πρέπει να βελτιωθούμε μέσα από αυτήν την διαδικασία».
Ο Νίκος Κοροβέση που χθες ήταν και ο αρχηγός, σχολίασε πως «γνωρίζαμε εξαρχής ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα.
Κάναμε μια καλή προσπάθεια όμως είμαστε ακόμα στην προετοιμασία, δουλεύουμε καθημερινά και έγινε ένα φιλικό ακόμα για να βγουν συμπεράσματα. Δεν είναι δικαιολογία ο καιρός γιατί και οι 22 παίζαμε κάτω από αυτές τις συνθήκες».
Στις προπονήσεις των Κρητικών έχει ενσωμαθωθεί και ο Δελληγιαννίδης
Διαφήμιση
Διαφήμιση