Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton από τον 27χρονο, κατ’ ομολογία, δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της σπουδαίας επιστήμονα έφυγε από την σπηλιά και πήγε σ’ ένα κοντινό νεκροταφείο προκειμένου να σβήσει τα ενοχοποιητικά ίχνη από το αυτοκίνητό του.

Ο 27χρονος με το αυτοκίνητο όπου μετέφερε την 60χρονη Αμερικανίδα.
Ο 27χρονος με το αυτοκίνητο όπου μετέφερε την 60χρονη Αμερικανίδα.

Άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και το έπλυνε εξονυχιστικά από αίματα και άλλα στοιχεία που θα φανέρωναν σε τυχαίο έλεγχο πως εκεί μέσα είχε τοποθετήσει το σώμα της 60χρονης Αμερικανίδας.

Το αυτοκίνητο του 27χρονου.
Το αυτοκίνητο του 27χρονου.

Μάλιστα, αυτό φαίνεται να ήταν κι ένα από τα… κλειδιά της υπόθεσης καθώς όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο παρατήρησαν πως το μόνο καθαρό σημείο ήταν το πορτ μπαγκάζ.

Ο 27χρονος είχε συλληφθεί και για εμπρησμό

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο και πληθαίνουν τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως για το παρελθόν του 27χρονου κατ’ ομολογία δράστη.

Σύμφωνα το ρεπορτάζ του Alpha, πριν από έναν χρόνο ο 27χρονος είχε συλληφθεί με την κατηγορία του εμπρησμού. Ο δράστης είχε προσαχθεί έπειτα από καταγγελίες περιοίκων που τον είδαν να βάζει φωτιά σε περιοχή κοντά στο σπίτι του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παραδέχτηκε την ενοχή του και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι του άρεσε να ακούει τον ήχο από τις σειρήνες των οχημάτων της Πυροσβεστικής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση