HomeHL-9Οι φλόγες κινητοποίησαν την Πυροσβεστική

Οι φλόγες κινητοποίησαν την Πυροσβεστική

Δύο πυρκαγιές εκδηλώθηκαν χθες σε Κίσσαμο και Επισκοπή Ρεθύμνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Δύσκολη» αποδείχθηκε η χθεσινή ημέρα για την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Κρήτη καθώς δύο πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε Επισκοπή Ρεθύμνου και στην Κίσσαμο αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης, φωτιά ξέσπασε στις 9 χθες το βράδυ σε σπίτι στην Επισκοπή του Δήμου Ρεθύμνης κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα του Κλιμακίου Επισκοπής οι οποίοι κατάφεραν μιάμιση ώρα αργότερα να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά.

Το ευτύχημα ήταν ότι από τις φλόγες δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά παραμένουν άγνωστα και διερευνώνται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Εξάλλου, στις 7:35 το πρωί της Τετάρτης, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο συνάθροισης κοινού στην Κίσσαμο Χανίων. Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισσάμου αποτελούμενη από εφτά πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι έδωσαν πολύωρη μάχη με τις φλόγες.

Η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 12:30 το μεσημέρι προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές. Τα αίτια που την προκάλεσαν την πυρκαγιά δεν έχουν διευκρινιστεί και διερευνώνται.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση