HomeHL-9Σκέψεις για το νέο κανονισμό Καθαριότητας

Σκέψεις για το νέο κανονισμό Καθαριότητας

Από έναν Ηρακλειώτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκέψεις και προβληματισμούς για το πώς θα γίνει… πράξη ο νέος κανονισμός καθαριότητας στο Ηράκλειο εκφράζει μέσω ενός μηνύματος στο cretapost ένας πολίτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το χρόνιο πρόβλημα είναι ο ελεγκτικός μηχανισμός και η απουσία της δημοτικής αστυνομίας η οποία θα πρέπει να επιβλέπει και να επεμβαίνει κάθε φορά που παρατηρείται κάποια παρανομία.

Δείτε αναλυτικά το μήνυμά του:

Την Παρασκευή που μας πέρασε εκδόθηκε ο νέος κανονισμός Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου και αναρωτιέμαι θα δουλέψει όπως πρέπει ή θα πάει στον ίδιο κάλαθο όπως ο προγούμενος;

Δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε και βγήκαμε μια μικρή βόλτα στο Ηράκλειο όπως όλοι κάνουν. Βγήκε ο νέος κανονισμός καθαριότητας και όλοι είναι χαρούμενοι και ευελπιστούν για το καλύτερο του χιλιοταλαιπωρημένου Δήμου.

Φυσικά δεν είναι μόνο το κέντρο το οποίο φυσικά και δεν μας πολυαπασχολεί, μελέτες ξανά μελέτες, επιτροπές, παραεπιτροπές μέχρι τις τελικές υπογραφές…

Τόσο καιρό, χρυσοποληρώνομε το τίμημα: είτε αυτό λέγεται υπάλληλοι καθαριότητας, είτε ελεγκτικός μηχανισμός (που αυτεπάγγελτα σημαίνει Δημοτική Αστυνομία) και τελικά ούτε πρόστιμα ακούμε, ούτε βλέπουμε ενώ θα έπρεπε να δίδονται στη δημοσιότητα για λόγους διαφάνειας.

Εμείς, από την πλευρά μας, ζητάμε το αυτονόητο, αυτό που όλοι υπόσχονται και κανείς δεν κάνει, Να Αλλάξει το Ηράκλειο!

Άραγε θα συνεχίσουμε να βλέπουμε παντού ρύπανση κάθε είδους; Και να σημειώσουμε εδώ πως οι φθηνές δικαιολογίες ότι δεν βρίσκονται οι παραβάτες είναι ανόητες καθώς όλες οι αφίσες έχουν ονοματεπώνυμο.

Υ.Γ.: Μην ξεχνάμε ότι έρχονται και οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Θα γίνει πάλι μπάχαλο με τις αφίσες;

Διαφήμιση
Διαφήμιση