HomeHL-SportsΤη Δευτέρα τα νεότερα για Κοσμά Τσιλιανίδη

Τη Δευτέρα τα νεότερα για Κοσμά Τσιλιανίδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αποχώρησε τραυματίας κατά το φιλικό του ΟΦΗ με τη Μπέρσοτ και τη Δευτέρα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση στον αριστερό του ώμο και το μέγεθος του προβλήματος.

Οι Κρητικοί γνώρισαν «φιλική» ήττα με 2-0 από τη Μπέρσοτ στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας τους, ωστόσο σημαντικότερος είναι ο «πονοκέφαλος» για τον Κοσμά Τσιλιανίδη, που έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο κι αντικαταστάθηκε στο 22′.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε την Κυριακή, ενώ του τοποθετήθηκε νάρθηκας ακινητοποίησης ώμου. Τη Δευτέρα το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ θα εξετάσει τα αποτελέσματα της μαγνητικής και θα αποφανθεί σχετικά με το διάστημα απουσίας του και την αποθεραπεία του.

Πάντως είναι απίθανο να αγωνιστεί στο φιλικό με την Άντερλεχτ την Τετάρτη, με τους Ομιλίτες να ευελπιστούν ότι σύντομα θα μπορεί να προπονηθεί κανονικά.

Όσον αφορά τον Ρικάρντο Βαζ, ο οποίος αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση