HomeHL-9Δύσκολη αποδείχθηκε η χθεσινή ημέρα για την Πυροσβεστική

Δύσκολη αποδείχθηκε η χθεσινή ημέρα για την Πυροσβεστική

Πυρκαγιές σε Χανιά και Άγιο Νικόλαο προκάλεσαν κινητοποίηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές υλικές ζημιές προκλήθηκαν χθες το μεσημέρι σε αρτοποιείο στην οδό Σελίνου στα Χανιά, όταν πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην επιχείρηση μετά από διαρροή υγραερίου.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:55 το μεσημέρι και άμεσα στο σημείο έσπευσαν 7 πυροσβέστες του Σταθμού Χανίων με δύο οχήματα, οι οποίοι μετά την πάροδο μιας περίπου ώρας έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο τις φλόγες.

Εξάλλου, σήμερα τα ξημερώματα στον Άγιο Νικόλαο συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όταν πυρκαγιά ξέσπασε σε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών σε βεράντα δευτέρου ορόφου κατοικίας στην Ακτή Θεμιστοκλέους. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 2:55 και στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες με τρία οχήματα. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μία ώρα αργότερα ενώ από τις φλόγες προκλήθηκαν αρκετές υλικές ζημιές.

Τέλος, χθες το απόγευμα στην περιοχή της Χερσονήσου ξέσπασε πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο, έκτασης 15 τ.μ.. Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο περίπου μιάμιση ώρα αργότερα. Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διερευνώνται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση