HomeHL-SportsΑναχώρησε για Ολλανδία ο ΟΦΗ

Αναχώρησε για Ολλανδία ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα διαθέσιμα και τον αδερφό του Αντίλ Ναμπί, Σαμίρ, που θα δοκιμαστεί, η «μελανόλευκη» αποστολή αναχώρησε από το Ηράκλειο με προορισμό το Ρότερνταμ, ενώ εκεί θα την περιμένει πούλμαν, ώστε να μεταβεί στο αθλητικό κέντρο της περιοχής Άπελντορν.

Εκεί έχει ήδη μεταβεί οδικώς ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Σαμαράς, που θα εκτελεί χρέη προπονητή μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Ο ΟΦΗ θα παραμείνει στην Ολλανδία ως τις 31 Ιουλίου, ενώ θα δώσει κι επτά φιλικά παιχνίδια κόντρα στην Μπέερσοτ (13/07), την Άντερλεχτ (17/07), την Έουπεν (19/07), τον Άγιαξ (22/07), την Έμεν (25/07), τη Βίλεμ ΙΙ (27/07) και την Αλ Φεϊχά (30/07).

Την αποστολή του για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, που αποτελείται από 27 ποδοσφαιριστές, ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία αναχωρεί την Πέμπτη (11/07) ο ΟΦΗ, που ανακοίνωσε την αποστολή που θα παραμείνει εκεί ως τις 31 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται πως επί ολλανδικού εδάφους θα συναντήσει την ομάδα ο νέος προπονητής, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Γιώργος Σίμος, με τον Γιάννη Σαμαρά να αναλαμβάνει ως τότε το πρόγραμμα προπονήσεων των παικτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση