HomeHL-9Η τροχονομική παράβαση βεβαιώθηκε με τρόπο … επεισοδιακό

Η τροχονομική παράβαση βεβαιώθηκε με τρόπο … επεισοδιακό

Στο Αυτόφωρο θα δικαστεί 38χρονος που κατηγορείται για επίθεση σε βάρος αστυνομικού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απροσδόκητη εξέλιξη είχε ο τροχονομικός έλεγχος που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στον παραλιακό της Χερσονήσου από άνδρες της ΟΕΠΤΑ που βεβαίωσαν πρόστιμο σε οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου.

Η βεβαίωση του προστίμου ωστόσο, φαίνεται να εξόργισε τον φίλο και συνοδηγό του οδηγού, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς” φέρεται να εξύβρισε, απείλησε και γρονθοκόπησε αστυνομικό, σκίζοντας του το πουκάμισο.

Αποτέλεσμα ήταν ο 38χρονος συνοδηγός να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στο Αυτόφωτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου προκειμένου να δικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται και ισχυρίζεται ότι δέχθηκε αναίτια επίθεση από τους αστυνομικούς. Μάλιστα επιμένει ότι ένας από τους αστυνομικούς τον κλότσησε στα γεννητικά όργανα με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και προκειμένου να μην πέσει πιάστηκε από το χέρι του ασυναίσθητα σκίζοντας του το πουκάμισο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο 38χρονος κατηγορείται για αντίσταση, απειλή κατά συρροή, εξύβριση, απλή σωματική βλάβη και απόπειρα φθοράς αντικειμένου που χρησιμοποιείται για το δημόσιο όφελος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση