HomeHL-9Τιμητική διάκριση για το Mathesis από τον ΣΕΒ

Τιμητική διάκριση για το Mathesis από τον ΣΕΒ

Των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην εθνική ενδεκάδα οργανισμών και επιχειρήσεων που προτείνονται από τον ΣΕΒ ως πρότυπα για τη χώρα, συγκαταλέγεται και το Κέντρο Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων Mathesis των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας. Η παρουσίαση της ενδεκάδας έγινε στην απογευματινή ανοικτή εκδήλωση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του οργανισμού δεν έγινε η παραδοσιακή ομιλία του προέδρου του, αλλά επιλέχθηκε να προβληθεί ένα βίντεο για τους 11 επιλεγέντες, κάτω από τον τίτλο: «Το αύριο, σήμερα: Για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών» και να ακολουθήσει συζήτηση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΕΒ κ. Θεόδωρο Φέσσα, τον ομότιμο καθηγητή του ΕΜΠ κ. Θεοδόση Τάσιο και την κ. Μαρία Κοκάλα τελειόφοιτο Λυκείου, υπότροφο του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων.

Η άποψη του κ. Τάσιου ότι μόνο κοινωνίες με ήθος και αίσθημα ευθύνης απέναντι στις επόμενες γενιές μπορούν να παράγουν πλούτο αλλά και οι πιο βιωματικές παρατηρήσεις μιας νέας κοπέλας από ένα μικρό χωριό της Πιερίας, δημιούργησαν στιγμές σπάνιας συγκίνησης μάλλον μοναδικές στην ιστορία του θεσμού.

Το Mathesis εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο δημιουργός και διευθυντής του Στέφανος Τραχανάς, ενώ ήταν επίσης παρόντες αρκετοί από εκείνους που έχουν ένα μερίδιο ευθύνης για την επιτυχία του.
stefanos-trachanas-mathesis-director-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση