HomeΚΡΗΤΗΠαρασύρθηκε από μηχανάκι 91χρονος

Παρασύρθηκε από μηχανάκι 91χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ σοβαρά τραυματίστηκε χθες νωρίς το πρωί ένας 91χρονος πεζός, μετά από παράσυρση από μηχανάκι. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί στην οδό Σμπώκου, όπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον τραυματία για να τον μεταφέρει στο ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αν και την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Ηρακλείου, τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με διερχόμενους οδηγούς και κατοίκους της περιοχής, αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος πετάχτηκε από το πουθενά και ο οδηγός της μηχανής δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο.

Τη στιγμή που κινούνταν το μηχανάκι κανονικά στην πορεία του βρέθηκε μπροστά του ο ηλικιωμένος, που επιχειρούσε να περάσει κάθετα την Σμπώκου. Η πρόσκρουση του δικύκλου πάνω στον ηλικιωμένο ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα ο 91χρονος να εκσφενδονιστεί. Ακολούθησε πανικός στη θέα του ατυχήματος τόσο από τον ίδιο τον οδηγό του δικύκλου, όσο και από διερχόμενους οδηγούς και περιοίκους, που προσπαθούσαν να βοηθήσουν, καλώντας παράλληλα και το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο του περιστατικού βρέθηκε πάντως άμεσα τόσο το ασθενοφόρο με τους διασώστες γιατρούς, όσο και άνδρες της Τροχαίας Ηρακλείου. Η κατάσταση της υγείας του 91χρονου μέχρι αργά χθες το βράδυ παρέμενε κρίσιμη, ενώ εξακολουθούσε να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση