Η δίκη των εννέα Κρητικών σπουδαστών, στην πολύκροτη υπόθεση Γιακουμάκη, συνεχίζεται σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίων με εξετάσεις και νέων μαρτύρων.

Η δίκη είχε διακοπεί στις 7 Μαΐου με το δικαστήριο να αποφασίζει την συνέχειά της στις 6 Ιουνίου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε εξαιτίας των εκλογών με αποτέλεσμα η υπόθεση να συνεχίζεται σήμερα με την κατάθεση μαρτύρων.

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση εξετάστηκαν τρεις μάρτυρες όλοι πρώην σπουδαστές στην Γαλακτοκομική Σχολή ενώ μία τέταρτη δεν κατάφερε να παραστεί.

Ο πρώην συγκάτοικος του άτυχου Βαγγέλη είπε πως ο 19χρονος ήταν ένα παιδί με πρόγραμμα και σειρά, ενώ διέψευσε όλα όσα λέγονται για χειροδικίες σε βάρος του.

Μία συμφοιτήτρια κατέθεσε πως ποτέ δεν αντελήφθη κάτι κακό σε βάρος του Βαγγέλη, ενώ ένας άλλος συμφοιτητής, είπε: «Είχα δει να τον κυνηγούν στον διάδρομο, να του ρίχνουν κρύο νερό. Άκουσα πως του έριχναν σφαλιάρες και τον έκλειναν στην ντουλάπα».

Τραγικές φιγούρες στο ακροατήριο, ήταν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Πολλές φορές ο χαροκαμένος πατέρας ζήτησε να ακουστούν όλες οι αλήθειες για την υπόθεση ενώ υπήρξαν και στιγμές που δεν έλειψε η ένταση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση