HomeHL-SportsΆγγελος Αναστασιάδης:«Οι άλλοι είναι καλύτεροι άνθρωποι τους τα δίνει, εμάς μας δοκιμάζει»

Άγγελος Αναστασιάδης:«Οι άλλοι είναι καλύτεροι άνθρωποι τους τα δίνει, εμάς μας δοκιμάζει»

«Μεταφυσική» ήταν η εξήγηση που έδωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά τη νέα ήττα της εθνικής ομάδας από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, αλλά εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας δεν άφησε να εννοηθεί πως σκέφτεται την παραίτηση, κάθε άλλο.

Τόνισε πως υπάρχουν 18 βαθμοί να διεκδικήσει η ομάδα, που όπως ανέφερε περνάει… δοκιμασία καθώς τους τα δίνει (δεν ανέφερε ποιος αλλά ήταν προφανές πως εννοούσε τον Θεό) στους αντιπάλους γιατί ίσως είναι καλύτεροι άνθρωποι…Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, κακή εμφάνιση όμως. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, αδικήσαμε πάλι τους εαυτούς μας. Βάλαμε δυο γκολ μόνοι μας χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος στο πρώτο ημίχρονο, τρέχαμε πάλι για το αποτέλεσμα.

Αυτό το δεκάλεπτο, δεκαπεντάλεπτο, μας συνοδεύει συνέχεια. Παρόλα αυτά η ομάδα δείχνει το σθένος, τις δυνατότητές της, προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Το κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό, κάνει τις ευκαιρίες και δεν τις μετατρέπει σε γκολ.

Εμείς το πρώτο λάθος που κάνουμε το δεχόμαστε. Είναι μια πικρή κι άσχημη ημέρα για εμάς. Στενοχωριέμαι γιατί τα παιδιά τα δώσανε όλα, ήθελαν να πάνε διακοπές και να είναι χαρούμενοι, να είμαστε όλοι καλά. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που δεν μας επιτρέπει να πούμε τίποτα ακόμα. Είναι άσχημο αποτέλεσμα, κακό αλλά όχι σύμφωνο με την εικόνα του παιχνιδιού.

Με την Ιταλία δεν ήμασταν καλοί, παίζαμε με μια ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα από εμάς, πιο φρέσκια από εμάς, πιο έτοιμη από εμάς, δεν το είδαμε σαν δικαιολογία δείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στον αγώνα αλλά πάλι αυτό το δεκάλεπτο, αυτό το κακό δεκάλεπτο που τρώμε γκολ χωρίς να υπάρχει λόγος. Το είπαμε, το συζητήσαμε να μην γίνει, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, αυτό έγινε», είπε αρχικά ο Αναστασιάδης.

 Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχαμε τα προβλήματά μας, είχαμε και την ατυχία με το που μπήκε ο Σιώπης τραυματίστηκε, μπήκε ο Μαυρίας μετά τον τραυματισμό δεχόμαστε τρίτο γκολ είναι μια συγκυρία πραγμάτων που μας πάνε σε μια θέση που είμαστε τώρα την οποία δεν αξίζουμε».

Όσο για το τι πάει στραβά στην εθνική ομάδα, είπε: «Μάλλον οι άλλοι είναι καλύτεροι άνθρωποι από εμάς και τους τα δίνει. Δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε αλλιώς, δεν θα τα παρατήσουμε όμως.

Έχουμε ακόμα 18 πόντους να διεκδικήσουμε, είμαστε εδώ, τα παιδιά είναι εδώ, υπάρχει ένα καλό κλίμα, μια πολύ μεγάλη αγάπη να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Εγώ ελπίζω και πιστεύω ότι θα το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Παρά τα προβλήματα και τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε εδώ.

Μπορούμε να πάμε αλλού και να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε εδώ και να γυρίσει το πράγμα κι από επάνω για εμάς».

Για την αντίδραση των παικτών σχολίασε: «Τα παιδιά είναι θυμωμένα και πεισμωμένα, δεν μπορούν να εξηγήσουν τι γίνεται. Είχαν καλή εικόνα και δεν μπόρεσαν να απολαύσουν τη χαρά της νίκης. Στενοχωριέμα γιατί χάσανε τις διακοπές τους για να είναι εδώ και να δώσουν τα πάντα.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, κανένα. Υπάρχει πίστη και αισιοδοξία, να γυρίσει το κουμπί… Να μην γίνονται αυτά τα τραγελαφικά πράγματα στο γήπεδο, γίνονται πράγματα που δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε κι εγώ και τα παιδιά».

Για το τι μπορεί να αλλάξει: «Εγώ το μόνο που έχω να κάνω με τα παιδιά είναι να δίνουν ό,τι μπορούν στο γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί ότι δεν τα δίνουν. Είναι το κακό φεγγάρι που λέτε εσείς. Εγώ δεν το λέω αυτό, λέω ότι μας δοκιμάζει πολύ. Τέτοια δοκιμασία, δύσκολα την περνάει η ομάδα».

Για τα λάθη στα γκολ της Αρμενίας, είπε: «Ήταν τρεις λάθος επιλογές δικές μας, τρία γκολ. Είναι απλά τα πράγματα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να σταθείς σε αυτό το παιχνίδι. Αν πει κάποιος κάτι άλλο είναι κακοπροαίρετος. Κι εμείς κάναμε λάθη αλλά δεν τα κάναμε γκολ. Ο Κουλούρης από το ένα μέτρο δεν έβαλε τη μπάλα μέσα. Συνεχίζουμε…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση