HomeΕΛΛΑΔΑΚαβάλα: Νεκρός 83χρονος σε πυρκαγιά στο διαμέρισμά του

Καβάλα: Νεκρός 83χρονος σε πυρκαγιά στο διαμέρισμά του

Εδωσε μάχη για να σβήσει τις φλόγες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανιση μάχη με τις φλόγες έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ένας ηλικιωμένος, ο οποίος τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο διαμέρισμα που διέμενε, στην Καβάλα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά στο διαμέρισμα του 83χρονου, που βρίσκεται στον 4ο όροφο, ξεκίνησε κατά τις 17:00 το απόγευμα, πιθανότατα από την κουζίνα του σπιτιού.

Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, όπως αναφέρει το KavalaPost, ο ηλικιωμένος διέμενε μόνος. Στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με δυο οχήματα, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες.

kabala1

Παρά ταύτα, όταν μπήκαν στο διαμέρισμα εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο. Τραγική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι οι πυροσβέστες βρήκαν πίσω από την εξώπορτα του σπιτιού έναν κουβά με νερό.

Από αυτό το εύρημα προκύπτει ότι ο 83χρονος προσπάθησε να σβήσει μόνος του τη φωτιά, όμως τελικά έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις και δεν κατάφερε να βγει.

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας.

Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα σημειώθηκε μια πανομοιότυπη τραγωδία στη Φθιώτιδα, με μια ηλικιωμένη να χάνει τη ζωή της σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση