HomeΕΚΛΟΓΕΣΗράκλειο… τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Ηράκλειο… τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας και στις αυτοδιοικητικές α’ και β΄ βαθμού είναι αδιαμφισβήτητη, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να βρουν και να χρεώσουν δήθεν ήττες στην «γαλάζια» παράταξη.

Αποτελεί, μάλιστα, διπλή νίκη γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του κατάφεραν απόλυτα τους στόχους της ΝΔ, καθώς οι πολίτες από τη μια τιμώρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εξαφανίστηκε από τον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας, ενώ έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ, και τις 12 από τις 13 περιφέρεις, καθώς και την πλειονότητα των δήμων πανελλαδικά!

Ωστόσο, στο Ηράκλειο κάποιοι προσπαθούν εναγωνίως να επιρρίψουν ευθύνες για αστοχίες στον δήμο, στον στενό συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη και Γραμματέα του Κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ξεχνούν βέβαια πως ο Ηρακλειώτης πολιτικός και μακροβιότερος Γραμματέας της Παράταξης συνέβαλε καθοριστικά από κοινού με τον Γραμματέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, Νίκο Χαρδαλία, στην ιστορική νίκης της ΝΔ στους δήμους και τις περιφέρειες, ενώ θεωρείται από τον κόσμο της ΝΔ ένας από τους πιο επιτυχημένους Γραμματείς του Κόμματος.

Σε ό,τι αφορά τα του Ηρακλείου οφείλουμε να πούμε πως επί των ημερών Αυγενάκη η ψαλίδα έκλεισε από τις 25 στις 8 μονάδες!

Καλή η κριτική αλλά οφείλουμε να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση