Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη είναι οι δύο άνδρες που εντοπίστηκαν από τις αρχές για το μεγάλο φορτίο με χασίς.

Το μεσημέρι ο 35χρονος κι ο 40χρονος οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για την κατοχή 52 συνολικά κιλών χασίς.

1

Και οι δύο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο 40χρονος ισχυρίστηκε πως δεν είχε καμία ανάμειξη με τις ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών και πως η μόνη εμπλοκή του στην υπόθεση είναι η ενοικίαση του οχήματος. Εξυπηρέτησε τον 35χρονο χωρίς όμως να γνωρίζει για τις ναρκωτικές ουσίες.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση ήρθε στο «φως» όταν ο 35χρονος χθες το πρωί αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Ηρακλείου με ένα ενοικιαζόμενο όχημα.

Οι αρχές είδαν να κινείται ύποπτα και τον σταμάτησαν για έναν τυπικό έλεγχο.

https://www.youtube.com/watch?list=PLE70A9FB3E6CAFCD0&v=G2SPWfTTMLQ

Τότε διαπίστωσαν πως στο πορτ μπαγκάζ υπήρχαν τρεις βαλίτσες που περιείχαν 25 συσκευασίες με 52 συνολικά κιλά ινδικής κάνναβης.

Οι άνδρες του λιμενικού σώματος κατάσχεσαν την ποσότητα των ναρκωτικών και συνέλαβαν τον 35χρονος ενώ εντόπισαν και τον συνεργό του, έναν 40χρονο.

Στη συνέχεια οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στα σπίτια των δύο ανδρών – με την συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου – όπου βρήκαν και κατάσχεσαν τέσσερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αλλά και δύο κινητά τηλέφωνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση