HomeΕΚΛΟΓΕΣΓ. Μαστοράκης: «Η επόμενη μέρα επιτάσσει δημοκρατικό διάλογο και συνεργασία»

Γ. Μαστοράκης: «Η επόμενη μέρα επιτάσσει δημοκρατικό διάλογο και συνεργασία»

Δήμος Χερσονήσου – «Όλοι Μαζί, Νέα Πορεία»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερη δύναμη για το δήμο που αγαπάμε και μας ενώνει» αναφέρει μεταξύ άλλων ο νυν δήμαρχος Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Όλοι Μαζί, Νέα Πορεία», Γιάννη Μαστοράκης.

Ο κ. Μαστοράκης αμέσως μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος τονίζει πως «Η επόμενη μέρα στο Δήμο Χερσονήσου επιτάσσει το δημοκρατικό διάλογο για τη συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου».

Δείτε αναλυτικά την δήλωση του κ. Μαστοράκη:

«Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους από καρδιάς για την αγάπη, την υποστήριξη και την ψήφο εμπιστοσύνης στο έργο μας. Συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερη δύναμη για το Δήμο που αγαπάμε και μας ενώνει.  Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου, τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας για την αξιοπρέπεια, το ήθος και την υπευθυνότητα με την οποία πορευτήκαμε όλοι μαζί σε ένα σπουδαίο και έντιμο αγώνα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί με πρόγραμμα και αποφασιστικότητα στην εκλογική διαδικασία του δεύτερου γύρου της ερχόμενης Κυριακής 2 Ιουνίου. Η επόμενη μέρα στο Δήμο Χερσονήσου επιτάσσει το δημοκρατικό διάλογο για τη συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Με σεβασμό στην απόφαση των δημοτών δηλώνουμε ακόμα μια φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση