HomeHL-TOPΣτην Εντατική ο ένας από τους δύο ανηλίκους που τραυματίστηκε στο τροχαίο

Στην Εντατική ο ένας από τους δύο ανηλίκους που τραυματίστηκε στο τροχαίο

Και οι τρεις νεαροί τραυματίες παραμένουν στο ΠΑΓΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε καταστολή και με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 15χρονος μαθητής που τραυματίστηκε βαριά στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή Τρεις Βαγιές στο Ηράκλειο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννη Τασσόπουλο, ο μικρότερος σε ηλικία τραυματίας, ο 14χρονος αδελφός του έφηβου που τραυματίστηκε βαρύτερα, νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική ενώ ο 19χρονος οδηγός της δεύτερης μοτισικλέτας που ενεπλάκη στο τροχαίο εισήχθη στη Γενική Χειρουργική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σοβαρότερη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του 15χρονου, με την οικογένειά του να περνά ώρες αγωνίας, ενώ οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα που υπέστησαν και τα τρία νεαρά άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Κυριακής όταν στην διασταύρωση των Τριών Βαγιών συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους οι μοτοσικλέτες στις οποίες επέβαιναν τα δύο αδέλφια και ο νεαρός άνδρας.

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ ενώ οι συνθήκες κάτγω από τις οποίες συγκρούστηκαν τα δίκυκλα διερευνώνται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση