HomeΕΚΛΟΓΕΣΜανώλης Ντουντουλάκης: Επισκέψεις σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων

Μανώλης Ντουντουλάκης: Επισκέψεις σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων

Περιοδεία σε χωριά του Πλατανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χθες, Τρίτη 14 Μαΐου, ο επικεφαλής του συνδυασμού της Ανεξάρτητης Κίνησης «Νέα Εποχή» και υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά, Μανώλης Ντουντουλάκης συνοδευόμενος από Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους επισκέφτηκαν χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων.
60321725_468762700532508_5256633464534335488_n
Πιο συγκεκριμένα το κλιμάκιο της παράταξης, βρέθηκε σε Μεσκλά, Φουρνέ, Αλικιανό και Βατόλακκο όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει τα προβλήματα των περιοχών με τους κατοίκους, οι οποίοι δεν δίστασαν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για τα πεπραγμένα της Δημοτικής αρχής. Εστίασαν σε θέματα υποδομών, οδοποιίας, τόσο της δημοτικής όσο και της αγροτικής, που παραμένει σε πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την ύδρευση και την άρδευση. Στα Μεσκλά τα μέλη του συνδυασμού έγιναν δέκτες παραπόνων για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο συνδετήριος δρόμος με τους Λάκκους, αλλά και για τα υψηλά δημοτικά τιμολόγια ύδρευσης, ενώ στο Βατόλακκο οι κάτοικοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για την συνεχώς αυξανόμενη τάση εγκατάλειψης του χωριού από τους νέους, όσο και την κατάσταση που επικρατεί στο δημοτικό σχολείο της περιοχής που έχει μείνει με ελάχιστους μαθητές.

Κοινό παράπονο όλων των κατοίκων των παραπάνω χωριών ήταν οι ελλιπέστατες πιστώσεις που λαμβάνουν κάθε χρόνο οι κοινότητές τους από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του Δήμου, για κάλυψη έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων τους (ΣΑΤΑ).

Σήμερα οι επισκέψεις του συνδυασμού θα συνεχιστούν στα χωριά Λάκκοι, Καράνου, Πρασσές, Νέα Ρούματα, Σέμπρωνα και Σκινέ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση