HomeHL-9Μιχάλης Βαμιεδάκης: «Η Κρήτη αγαπημένος προορισμός των Γάλλων»

Μιχάλης Βαμιεδάκης: «Η Κρήτη αγαπημένος προορισμός των Γάλλων»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με στόχο την προβολή της Κρήτης στη Γαλλία, βρίσκεται στο νησί το συνεργείο του κρατικού καναλιού France 3, πραγματοποιώντας γυρίσματα σε διάφορες περιοχές.

Κατά την παραμονής τους στην Κρήτη και στα πλαίσια της δημιουργίας του ντοκιμαντέρ, το οποίο είναι αφιερωμένο στην κρητική διατροφή, τον Τουρισμό στο νησί, αλλά και στην ανάκαμψη της ελληνικής Οικονομίας μέσω του Τουρισμού και στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση, συναντήθηκαν με τον κ. Μιχάλη Βαμιεδάκη, Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κ. Βαμιεδάκης στη διάρκεια της συνέντευξης του αναφέρθηκε τόσο στα βήματα Ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος του νησιού, όσο και στην εξαιρετική συνεργασία των δύο πλευρών. Οι Γάλλοι, όπως τόνισε ο κ. Βαμιεδάκης, αγαπούν την Κρήτη και οι αφίξεις από την Γαλλία στο νησί μας κάθε τουριστική περίοδο το αποδεικνύουν περίτρανα.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του γαλλικού συνεργείου πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρότασης που είχε κατατεθεί από την Επιτροπή Κρητικής Διατροφής και συγκεκριμένα από την πρόεδρο κ. Ηρώ Δασκαλάκη. 

Διαφήμιση
Διαφήμιση