HomeΚΡΗΤΗΟ Λ. Αυγενάκης για τα 100 χρόνια λειτουργίας της ΓΣΕΒΕΕ

Ο Λ. Αυγενάκης για τα 100 χρόνια λειτουργίας της ΓΣΕΒΕΕ

Τι δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η Νέα Δημοκρατία θα επιστρέψει στη μεσαία τάξη ό,τι της στέρησε ο κ. Τσίπρας», ανέφερε με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΓΣΕΒΕΕ ο γραμματέας ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια λειτουργίας της ΓΣΕΒΕΕ. Ενός θεσμού-στήριγμα για τρεις γενιές επιχειρηματικής δράσης, στήριγμα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της ραχοκοκαλιάς της εθνικής μας οικονομίας.

Η καταστροφική οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και το προσωπικό στοίχημα του κ. Τσίπρα για την υπερφορολόγηση του ελληνικού λαού, ένα πράγμα έχει καταστήσει σαφές: ο κ. Τσίπρας είναι πολέμιος της μεσαίας τάξης, των επενδύσεων, της πραγματικής ανάπτυξης.

Πιστεύουμε στην αναβάθμιση του ρόλου της ΓΣΕΒΕΕ.

Η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα βάλει τέλος στο δαιδαλώδες φορολογικό και νομοθετικό πλαίσιο που αποτελεί σήμερα βραχνά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Πρόεδρος μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δεσμευθεί:

  • για μείωση φόρων στις επιχειρήσεις στο 20%
  • μείωση του φόρου μερισμάτων στο 5%
  • μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% εντός διετίας.

Η Νέα Δημοκρατία θα επιστρέψει στην μεσαία τάξη ό,τι με περισσή ευκολία της στέρησε τόσα χρόνια ο κ. Τσίπρας. Για να πάψει η Ελλάδα να μικραίνει και να φτωχαίνει. Για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ακόμα περισσότερες γενιές επιχειρηματιών, για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ένα σταθερό μέλλον ευημερίας για όλους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση