Άμεση ήταν η ανταπόκριση των Κρητικών στο κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου για το 8 μηνών κοριτσάκι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το μικρό κορίτσι πάσχει από σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά και χρειάζεται να χειρουργηθεί στις 15 Μαΐου στο «Μητέρα».

Ο χειρούργος γιατρός από την πρώτη στιγμή δήλωσε πως θα πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη επέμβαση δωρεάν ωστόσο τα νοσήλεια στοιχίζουν 10.000 ευρώ.

Τελικά, μετά το κάλεσμα της Εκκλησίας, ανταποκρίθηκε ο κόσμος και μέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκε το ποσό.

Δείτε τη νεότερη ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΙΜΚΑ:

«Πιστή στις δεσμεύσεις της η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου με αίσθημα ευγνωμοσύνης και αισιοδοξίας χάρη στην συμβολή των πιστών, την δράση των ενοριών αλλά και την βοήθεια όλων των Χανιωτών ανακοινώνει ότι το ποσό των 10.000 ευρώ συγκεντρώθηκε δίνοντας το εισιτήριο στο 8μηνών αγγελούδι για το χειρουργείο που είναι απαραίτητο ώστε να παραμείνει στη ζωή. Ευχόμαστε ο Θεός να χαρίζει υγεία στο παιδί και την οικογένειά του, όπως και σε όλο τον κόσμο που αισθάνθηκε την αδυναμία των γονιών που με τόση αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια ζήτησαν την βοήθεια της Μητρόπολής μας. Ας είναι η τελευταία περιπέτεια που θα αντιμετωπίσει στη ζωή του. Μια κοινωνία ενωμένη δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και τα Χανιά για ακόμα μία φορά απέδειξαν ότι γίνονται ανίκητη αγκαλιά που κλείνει μέσα της την αγάπη!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και την πίστη σας στο φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας!Πάντοτε θα είμαστε δίπλα σε κάθε έκτακτη ιατρική περίπτωση. Ακόμα και όταν οι δυνάμεις μας δεν το επιτρέπουν ή το χρονικό περιθώριο δεν υπάρχει έχοντας εσάς δίπλα μας ξέρουμε ότι μαζί θα τα καταφέρουμε! Μαζί δίνουμε ανακούφιση σε όσους δοκιμάζονται!

Σημ.: Εάν κάποιος επιθυμεί μπορεί να παραλάβει την απόδειξη της τραπεζικής δωρεάς του από τα γραφεία μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση