HomeΚΡΗΤΗΘρίλερ για γερά νεύρα στο Πρωτοδικείο

Θρίλερ για γερά νεύρα στο Πρωτοδικείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανατροπή σημειώθηκε σήμερα από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου με την τελική ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας δηλαδή των σταυρών προτίμησης που έλαβαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάιου.

Όπως όλα δείχνουν δεν εκλέγεται τελικά δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη  Κουράκη, ο Αριστείδης Μπολάκης άλλα εκλέγεται από την Αλικαρνασσό ο Ανδρέας Κυπραίος.

Ανατροπή της ανατροπής ωστόσο υπήρξε και στο συνδυασμό του νεοεκλεγέντα δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού. Ενώ σύμφωνα με την αρχική καταμέτρηση εκλέγονταν ο κ. Αγγελάκης και η κ Κασσωτάκη και τρίτος στην κατάταξη ερχόταν ο κ. Αλεγκάκης ,με βάση τις ανακοινώσεις ανακηρύσσονταν οι κ.Αγγελάκης και Αλεγκάκης , λόγω λάθους του πρωτοδικείου ,και όπως γινόταν αντιληπτό για να κερδίσει την έδρα της η κ. Κασσωτάκη θα έπρεπε να προσφύγει νομικά.

Η υπόθεση ωστόσο  με τους συγκεκριμένους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους δεν έκλεισε εκεί καθώς το θρίλερ της ανακήρυξης τους ή μη συνεχίστηκε για παραπάνω από μία ώρα με το πρωτοδικείο τελικά να επανέρχεται στο θέμα έπειτα από αίτημα του συνδυασμού Λαμπρινού προκειμένου να εξεταστεί η πιθανότητα να υπάρχει λανθασμένη καταμέτρηση.

Το πρωτοδικείο αποδέχτηκε ότι υπήρξε λάθος και ότι εκ παραδρομής ανακοινώθηκαν ότι εκλέγονται οι κ. Αγγελάκης και Αλεγκάκης καθώς με βάση την τελική ανακήρυξη τελικά δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται ο κ .Αγγελάκης και η κ. Κασσωτάκη .

Ακόμη φέρεται να κερδίζει 15 έδρες αντί γι 14 ο  συνεδυασμός του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και εφόσον επιβεβαιωθεί  η εξέλιξη αυτή εκλέγεται ο κ. Μαρής. Ενώ φέρεται να κερδίζει έδρα στα Χανιά ο συνδυασμός «Ανυπόταχτη Κρήτη» αλλά εφόσον επιβεβαιωθεί και αυτό το ενδεχόμενο θα υπάρξει ανατροπή στον συνδυασμό του κ. Τσόκα .
neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση