Νέα στοιχεία έρχονται στο φως με την υπόθεση της διακίνησης ηρωίνης και μεθαδόνης που ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, σήμερα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις, ενός 33χρονου αλλοδαπού κι ενός 41χρονου Κρητικού που είχαν στην κατοχή τους 166 γραμμάρια ηρωίνης και 480 ml μεθαδόνης.

Όπως έχει γράψει το cretapost, σήμερα ο 33χρονος αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής μεταφέροντας ποσότητα ναρκωτικών.

Ο ίδιος συνάντησε τον 41χρονο στα ΚΤΕΛ όπου και επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν με προορισμό το Ρέθυμνο.

Οι αρχές σταμάτησαν το αυτοκίνητο για έλεγχο και εκεί βρήκαν την ηρωίνη και την μεθαδόνη ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνα και στο σπίτι του 33χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν: 166 γραμμάρια ηρωίνης, 480 ml μεθαδόνης, 4 διαδερμικά έμπλαστρα εμποτισμένα με φαιντανύλη, μικροποσότητα κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ναρκωτικά χάπια, ένα κινητό τηλέφωνο αλλά και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες.

Με εντολή 61χρονου κρατούμενου γινόταν η μεταφορά των ναρκωτικών

Οι έρευνες των αρχών ωστόσο έδειξαν πως οι δύο άνδρες ήταν απλώς τα… βαποράκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τόσο ο 33χρονος όσο και ο 41χρονος λειτουργούσαν κατ’ εντολή ενός 63χρονου άνδρα ο οποίος είναι έγκλειστος σε φυλακή για διάφορα αδικήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση