HomeΕΚΛΟΓΕΣΔύο νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό του Ευτύχη Δαμιανάκη

Δύο νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό του Ευτύχη Δαμιανάκη

Την συμμετοχή τους στις εκλογές ανακοίνωσαν ο Γιώργος Καμπουράκης και η Σοφία Κοτσιφάκη - Πεντάρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο νέοι υποψήφιοι εντάχθηκαν στον συνδυασμό του Ευτύχη Δαμιανάκη για τον Δήμο Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, ο ελεύθερος επαγγελματίας, χημικός και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Φροντιστών Χανίων, Γιώργος Καμπουράκης σε γραπτή του δήλωση αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά και αναλογιζόμενος το βάρος της ευθύνης αποδέχτηκα το κάλεσμα του Ευτύχη Δαμιανάκη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

kampourakhs-giorgos

Ο Ευτύχης Δαμιανάκης είναι ένας άνθρωπος σοβαρός, που διακρίνεται για την ευγένειά του και την οργανωτικότητά του. Έχει όραμα ο Δήμος Χανίων να πάει πραγματικά μπροστά και διαθέτει την εμπειρία να το επιτύχει με αποφασιστικότητα και τόλμη.

Γιατί χρειαζόμαστε ένα Δήμο ανοικτό σε κάθε πολίτη. Ικανό να αντιμετωπίσει τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας.

Μία Δημοτική Αρχή που θα στηρίξει την Παιδεία και τους θεσμούς της, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του τόπου.

Και δίπλα στον Ευτύχη, καλούμαστε κι εμείς, με σκληρή δουλειά, να αναδείξουμε τα προβλήματα του τόπου και να τα αντιμετωπίσουμε».

Εξάλλου, την υποψηφιότητά της ανακοίνωσε η μεταφράστρια και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων Σοφία Κοτσιφάκη – Πεντάρη.

Σε γραπτή της δήλωση σημειώνει:

«Τα Χανιά οφείλουν και πρέπει να γίνουν καλύτερα! Καλύτερα για τα παιδιά μας, για τους υπερήλικές μας, για τα άτομα με «αξιοθαύμαστες» ανάγκες,για τον τουρισμό μας, για τους εμπόρους μας, για τους καταστηματάρχες μας, για τους αθλητές μας, για τους καλλιτέχνες μας, για τα αδέσποτα μας, για όλους εμάς που απαρτίζουμε αυτήν την πανέμορφη πόλη.

kotsifakh-pentarh

Τον κύριο Ευτύχη Δαμιανάκη είχα την τιμή και την τύχη να τον γνωρίσω το 2002. Έκτοτε ήμουν δίπλα του σε κάθε του αγώνα ως προς την ενασχόληση με τα κοινά οπότε ως φυσική συνέχεια θεωρώ ότι δεν θα μπορούσα να λείπω και από αυτή του την προσπάθεια.

Άνθρωπος οξυδερκής, αυθεντικός με φυσικό ταλέντο στη διοίκηση. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ονόματα του ψηφοδελτίου του είναι μελετημένα και καθρεπτίζουν απολύτως το σκεπτικό και την ιδιοσυγκρασία του κυρίου Δαμιανάκη.

Ένας καλός ηγέτης αναζητά το σωστό και όχι το εύκολο. Έτσι και ο ίδιος έχει σχέδιο, όραμα και λύσεις για τα πολυάριθμα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά ως πολίτες αυτής της πόλης.

Είναι χαρά και τιμή μου που στις επερχόμενες εκλογές θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Συμπορεύομαι, λοιπόν, με τη Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» και τον Ευτύχη Δαμιανάκη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση