HomeΚΡΗΤΗΔιανομή τροφίμων μακράς διάρκειας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου

Διανομή τροφίμων μακράς διάρκειας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου

Την ερχόμενη Παρασκευή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διανομή τροφίμων μακράς διάρκειας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η διανομή θα διαρκέσει από τις  08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι,  στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά.

rethymno-koinoniko-pantopoleio

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου.

rethymno-koinoniko-pantopoleio3

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά:

  • Τους μαθητές της Δ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ρουσσοσπιτίου Δήμου Ρεθύμνης.
  • Tους μαθητές του Α3 Τμήματος του Πειραματικού Λυκείου Ρεθύμνης και την καθηγήτριά τους, οι οποίοι στο πλαίσιο του μαθήματος «Πολιτική Παιδεία- Εθελοντισμός»  επισκέφθηκαν την Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρεθύμνης και προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής για τους ευάλωτους συμπολίτες.
  • Την κυρία Φραγκιαδάκη Κωνσταντίνα

για την ευγενική τους  χορηγία σε τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνης, τα οποία θα διατεθούν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.  Τους ευχαριστούμε όλους θερμά κι ελπίζουμε η ανθρωπιστική τους αυτή  πρωτοβουλία  να βρει μιμητές.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση