HomeΕΚΛΟΓΕΣΑπό τα Χανιά ξεκίνησε την περιοδεία του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γ. Δάλμας

Από τα Χανιά ξεκίνησε την περιοδεία του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γ. Δάλμας

Συμβολική έναρξη στους τάφους των Βενιζέλων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, Γιάννης Δάλμας με καταγωγή από τα Χανιά ξεκίνησε συμβολικά την περιοδεία του ανά την Ελλάδα από τους τάφους των Βενιζέλων.

Ο ίδιος δήλωσε: «Τιμάμε το παρελθόν και τις αξίες της προοδευτικής παράταξης μας και με πυξίδα αυτές οφείλουμε να προχωρήσουμε».

Θα συνεχίσει την περιοδεία του στο νομό σε εκδήλωση – συζήτηση στο ΚΑΦΕ ΚΗΠΟΣ στις 7.30 το απόγευμα μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο Ευρωβουλευτή Γιώργο Καμίνη και τον Γιάννη Μεϊμάρογλου,  όπου και θα αναπτύξουν τις θέσεις του ΚΙΝΑΛ για την πολιτική επικαιρότητα, τις ευρωεκλογές και τις αποφάσεις του 2ου Συνεδρίου του Κινήματος.

Ο Γιάννης Δάλμας εργάζεται τα τελευταία χρόνια στις Βρυξέλλες ως σύμβουλος για θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και ανισοτήτων στην Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Εχει διατελέσει μέλος της ομάδας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές του 2009 και σύμβουλος του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση