Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου αναμένεται να προσαχθεί τις επόμενες ώρες ένας νεαρός άνδρας , ύποπτος για τους πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στην περιοχή Λίμνες του Αγίου Νικολάου.

Ο εντοπισμός του άνδρα έγινε νωρίς το μεσημέρι στο Ηράκλειο και αναμένεται να προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αγίου Νικολάου.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας.
Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν σημειώθηκε επεισόδιο σε χωριό κοντά στις Λίμνες, όπου σημειώθηκε ο πυροβολισμός, μεταξύ των δραστών και κατοίκων του χωριού.

Ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι δύο άνδρες με ένα μαύρο 4χ4 τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη.

Στη συνέχεια εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο τους, πυροβόλησαν προς το μέρος των αστυνομικών και κρύφτηκαν μέσα σε ελαιώνες.

Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους.

Οι αστυνομικοί του Λασιθίου καταδικάζουν την ένοπλη επίθεση στις Λίμνες

Την ένοπλη επίθεση σε βάρος αστυνομικών στις Λίμνες του Αγίου Νικολάου καταδικάζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«H Ένωσή μας, καταδικάζει την απρόκλητη και εγκληματική ένοπλη πράξη σε βάρος των συναδέλφων μας στο Δ.Δ Λιμνών Αγίου Νικόλαου. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το επάγγελμα του αστυνομικού είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στην κοινωνία του νομού Λασιθίου.

Διαμαρτυρόμαστε εντόνως, προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να εξαλειφθεί η ανοχή και η ατιμωρησία σε τέτοιου είδους επιθέσεις και απαιτούμε να εφαρμοστεί η νομοθεσία που τιμωρεί τα διαπραττόμενα αδικήματα εις βάρος των Αστυνομικών και να υπάρξει η δέουσα στήριξη στο θεσμό της αστυνομίας για να επιτελέσει απερίσπαστα το έργο της.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν και τον τρόπο που αντέδρασαν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση