HomeΚΡΗΤΗΔιαγωνισμός για τη συντήρηση των αγροτικών δρόμων του Δήμου Γόρτυνας

Διαγωνισμός για τη συντήρηση των αγροτικών δρόμων του Δήμου Γόρτυνας

Με προϋπολογισμό 73.966 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνοπτικό διαγωνισμό προκηρύσσει o Δήμος Γόρτυνας για την ανάθεση της υπηρεσίας «Συντήρηση – επισκευή αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Γόρτυνας» προϋπολογισμού  73.966 ευρώ.

Η δημοπρασία θα γίνει στις 15 Απριλίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. στο δημαρχείο του Δήμου Γόρτυνας, οδός  Αντονίνο Ντι Βίτα 1, στους Αγίους Δέκα.

Η χρηματοδότηση  της υπηρεσίας εξασφαλίστηκε με ενέργειες της δημοτικής αρχής από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης και συγκεκριμένα από τον φάκελο «Βελτιώσεις – συντηρήσεις – διανοίξεις στο οδικό δίκτυο Κρήτης».

Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή, ο Δήμος Γόρτυνας θα μισθώσει τα κατάλληλα μηχανήματα για να απομακρύνουν την παρόδια βλάστηση στο αγροτικό οδικό δίκτυο. Επίσης προβλέπεται η  διαμόρφωση και καθαρισμός των τάφρων απορροής ομβρίων υδάτων, η διαμόρφωση και καθαρισμός του οδοστρώματος των αγροτικών οδών με την προσθήκη κατάλληλου ορυκτού υλικού σε τμήματα της οδοποιίας, αλλά και η απομάκρυνση υλικών από καταπτώσεις πρανών.

Για τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής της αγροτικής οδοποιίας στις τέσσερις δημοτικές ενότητες του Δήμου Γόρτυνας, απαιτείται η μίσθωση:

  • Διαμορφωτήρα γαιών για την Δημοτική Ενότητα Γόρτυνας
  • Διαμορφωτήρα γαιών και ελαστιχοφόρου φορτωτή για τη Δημοτική Ενότητα Κόφινα
  • Ελαστιχοφόρου φορτωτή για τη Δημοτική Ενότητα Αγίας Βαρβάρας
  • Διαμορφωτήρα γαιών και εκσκαφέα ελαφρύ για τη Δημοτική Ενότητα Ρούβα
Διαφήμιση
Διαφήμιση