HomeHL-SportsΚαταδίκασε το πανό που σηκώθηκε κόντρα στον ΠΑΣ ο ΟΦΗ

Καταδίκασε το πανό που σηκώθηκε κόντρα στον ΠΑΣ ο ΟΦΗ

«Τέτοιες κινήσεις, αλλά και κάθε μορφή βίας δε συνάδουν με το ήθος που πρεσβεύει η ομάδα μας», ξεκαθάρισε σε ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σπουδαία νίκη που τον κρατά «ζωντανό» πανηγύρισε το Σάββατο  ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρόλα αυτά, υπήρξε ένα σκηνικό που αμαύρωσε την φανταστική εικόνα που δημιούργησαν για άλλη μια φορά οι φίλοι των Κρητικών στο «Γεντί Κουλέ».

Την εμφάνισή του έκανε ένα πανό που θύμισε τα θλιβερά επεισόδια που είχαν γίνει ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων στο περιθώριο του μεταξύ τους μπαράζ παραμονής στη Ρόδο το 2001.

Το πανό έγραφε «Είναι πολλά τα ψυχολογικά» και μάλιστα στο ένα «ο» ήταν ζωγραφισμένο ένα μάτι, παραπέμποντας στο γεγονός ότι τότε ένας οπαδός των Ηπειρωτών είχε χάσει το μάτι του.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ, που φρόντισε να κατέβει το πανό, έσπευσε να καταδικάσει το γεγονός, κάνοντας λόγο για κινήσεις που «δε συνάδουν με το ήθος που πρεσβεύει η ομάδα μας», καλώντας άπαντες να βάλουν τέλος στην κόντρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καταδικάζει απερίφραστα την ανάρτηση πανό κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε εξέδρα του γηπέδου μας, τα οποία παρέπεμπαν στο παρελθόν.

Αυτή η “κόντρα” πρέπει επιτέλους να τελειώσει. Οι δύο ομάδες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Τέτοιες κινήσεις, αλλά και κάθε μορφή βίας δε συνάδουν με το ήθος που πρεσβεύει η ομάδα μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση