HomeHL-9Έντονη η δραστηριότητα της Πυροσβεστικής στην Κρήτη

Έντονη η δραστηριότητα της Πυροσβεστικής στην Κρήτη

Κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τέσσερις φωτιές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ … δουλειά είχαν χθες οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τέσσερα διαφορετικά περιστατικά σε Λασίθι, Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στη μία χθες το μεσημέρι φωτιά ξέσπασε σε κατάλυμα εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών στο Σκορδύλο της Σητείας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τη φωτιά έθεσαν υπό έλεγχο λίγη ώρα αργότερα τέσσερις πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα.

Σήμερα τα ξημερώματα εξάλλου, φωτιά εκδηλώθηκε σε καμινάδα στην Χερσόνησο. Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε έγκαιρα από δύο πυροσβέστες.

Χθες το βράδυ, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε στύλο της ΔΕΗ, επί της οδού Εθνομαρτύρων στο Ηράκλειο. Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, οι οποίοι κατάφεραν λίγη ώρα αργότερα να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Φωτιά που εκδηλώθηκε σε κάδο απορριμμάτων χθες το μεσημέρι κινητοποίησε και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο από τρεις πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με ένα όχημα. Η φωτιά είχε εκδηλωθεί στην πόλη του Ρεθύμνου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση