HomeHL-SportsΜε Σάσι, αλλά χωρίς Δεληγιαννίδη o OΦΗ στη Θεσσαλονίκη

Με Σάσι, αλλά χωρίς Δεληγιαννίδη o OΦΗ στη Θεσσαλονίκη

Ο Έλληνας αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός της αποστολής του ΟΦΗ - Πολλές απουσίες οι Κρητικοί εν όψει Άρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το μυαλό του πρέπει να… στύψει ο προπονητής του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα, για να βρει λύσεις στα πάμπολλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής  με τον Άρη στη Θεσσαλονίκξ.

Ο Χιλιανός δεν πήρε στην αποστολή τον Δεληγιαννίδη, ο οποίος δεν ξεπέρασε την ίωση, ενώ εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Νέιρα, Κοροβέσης, Μεγιάδο. Επίσης η λίστα των απουσιών μεγαλώνει με τους τραυματίες, καθώς στους παίκτες που ανακοίνωσε το Σάββατο  ο Βέρα δεν συμπεριλαμβάνονται και οι Σακόρ (ακολούθησε θεραπεία), Ναμπί, Γιακουμάκης, Δερμιτζάκης.

Αντίθετα στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» επέστρεψαν οι Αργυρόπουλος, Κουτσιανικούλης και Σάσι και την αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Στρέζος, Μπράουν, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Αργυρόπουλος, Κυριακίδης, Οικονόμου, Νάστος, Παπαστεριανός, Ντίνας, Βαζ, Φερέιρα Σόουζα, Κουτσιανικούλης, Σάσι και Βουό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση