HomeHL-SportsΆγγελος Αναστασιάδης : «Ικανοποιημένος από την διάθεση που δείξαμε»

Άγγελος Αναστασιάδης : «Ικανοποιημένος από την διάθεση που δείξαμε»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν για το σημείο που μπήκε το γκολ του Φορτούνη και για το ματς που έρχεται με την Βοσνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν για το σημείο που μπήκε το γκολ του Φορτούνη και για το ματς που έρχεται με την Βοσνία.

Για το αν είχε άγχος στο 0-0 πριν το γκολ της Εθνικής:

 Όταν κάνεις ευκαιρίες αλλά δεν έρχεται το γκολ πάντα ανησυχείς. Όμως ευτυχώς για εμάς ήρθε σ’ εκείνο το σημείο το γκολ και με έκανε να ηρεμήσουμε και να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια.

Για την ομάδα του Λιχτενστάιν:

Ήταν μία πειθαρχημένη ομάδα με νέο προπονητή, προσπαθεί να ακολουθήσει μία τακτική να της επιτρέψει να αντεπεξέλθει σε κάθε παιχνίδι. Εμένα ο τρόπος που λειτούργησε μου άρεσε.

Για το αν θα προλάβει ο Μήτρογλου και ο Παπασταθόπουλος το ματς της Τρίτης:

Ο Μήτρογλου σίγουρα δεν θα παίξει. Έχει ένα πρόβλημα στο πόδι και δεν θα παίξει. Για τον Παπασταθόπουλο θα φανεί αύριο.

Για το αν θα ήθελε περισσότερα γκολ:

Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, είμαι ικανοποιημένος. Ο τρόπος που λειτούργησαν μας αφήνει ικανοποιημένους. Το ότι κάναμε όσα κάναμε και αυτά που ζητήσαμε, όχι στο 100% αλλά τα κάναμε, μας αφήνει ικανοποιημένους.

Για τους τραυματισμούς και αν φοβάται την κακοδαιμονία:

Όχι δεν φοβάμαι τίποτα, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα.

Για το αν θα είναι ικανοποιημένος ή οχι αν θα γυρίσει με 4 βαθμούς η Εθνική από τα δύο εκτός έδρας ματς: 

Δεν μπορείς να λες ότι θες αυτό ή εκείνο. Εμείς έχουμε βάλει στόχο να κάνουμε αυτά που μπορούμε και να μην κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Τις σεβόμαστε και με το παραπάνω αλλά πρέπει να δούμε την ομάδα μας. Μόνο εμάς, δεν είναι εγωιστικό, θα πρέπει να κοιτάμε εμάς και να βελτιώνουμε ό,τι πρέπει να βελτιώσουμε.

Για το αν θέλει μία ομάδα με παίκτες που θα δημιουργούν και θα πασάρουν όπως για παράδειγμα ο Κουρμπέλης:

Γιατί να μην μπορεί να κάνουν κι άλλοι παίκτες τέτοιες πάσες; Πιστέψτε με μπορούν αρκεί να τους το ζητήσεις.
Εκείνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο, πάει αυτό το ματς τελείωσε. Θα πρέπει να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για μία δύσκολη ομάδα. Θα πρέπει να πάμε για να νικήσουμε με κατεβασμένα τα κεφάλια μας και με πειθαρχία. Αυτό είναι το βασικό. Πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να κάνει αυτά που ζητάμε, τα απλά ζητάμε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση