Σε νέο αδιέξοδο έχει περιέλθει το ζήτημα της καταβολής αναδρομικών που διεκδικούν οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου, καθώς άκαρπες απέβησαν και οι χθεσινές διαπραγματεύσεις με τη δημοτική αρχή.

Έτσι, οι εργαζόμενοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να συσσωρεύονται στους κάδους της πόλης, καθώς δεν πραγματοποιείται η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, ζητούν την άμεση καταβολή οφειλόμενων αναδρομικών και επιδομάτων από το 2012, 2013 και από το 2017.

Χθες πολύωρες ήταν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των αρμοδίων αντιδημάρχων και εκπροσώπων των εργαζομένων χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα που να θεωρείται ικανοποιητικό από τους απεργούς, καθώς ο μόνος αρμόδιος – όπως ισχυρίζεται η δημοτική αρχή – για να δώσει έγκριση καταβολής των οφειλόμενων αναδρομικών είναι ο Επίτροπος.

Για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, μέχρις ότου ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση