HomeΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα τρία στοιχεία που πρέπει να έχει κάποιος για να μην ξεμείνει ποτέ από λεφτά

Τα τρία στοιχεία που πρέπει να έχει κάποιος για να μην ξεμείνει ποτέ από λεφτά

Ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος έχει τη δική του θεωρία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προτού ο λογαριασμό του αγγίξει τα επτά ψηφία, ο Grant Cardone εργαζόταν ως πωλητής, μια δουλειά που σιχαινόταν, και πάλευε για να τα βγάλει πέρα. Σήμερα, ο επιχειρηματίας έχει τέσσερις εταιρείες, μια περιουσία πολλών εκατομμυρίων και έχει βάλει ως στόχο να γίνει δισεκατομμυριούχος.

Ο ίδιος αποδίδει την επιτυχία του σε τρία συγκεκριμένα στοιχεία του χαρακτήρα. «Είμαι πλούσιος γιατί έχω θάρρος, δημιουργικότητα και την ικανότητα να αφοσιώνομαι», δηλώνει στο CNBC Make It. «Αν ένα άτομο έχει αυτά τα τρία δεν θα ξεμείνει ποτέ από λεφτά. Δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα με τα χρήματα».

Όταν ο ίδιος στην ηλικία των 25 ετών είχε ξεμείνει από λεφτά και δούλευε σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, «παρόλο που μισούσα τη δουλειά, αποφάσισα ότι θα αφοσιωθώ στις πωλήσεις 100%», γράφει ο ίδιος στο «Be Obsessed or Be Average».

Αφοσιώθηκε στην εκμάθηση όσων περισσότερων μπορούσε για τις πωλήσεις. Έβλεπε βίντεο με εκπαιδεύσεις πωλητών την ώρα που έτρωγε το πρωινό του, άκουγε ηχητικά στο αμάξι του την ώρα που οδηγούσε για τη δουλειά και ήταν συνήθως ο πρώτος που έφτανε στην εργασία του και ο τελευταίως που έφευγε.

Η σκληρή δουλειά απέδωσε: Από 3.000 δολάρια τον μήνα έφτασε να βγάζει 20.000 δολάρια τον μήνα σε λιγότερο από μια δεκαετία. Και παρά την επιτυχία του, εξακολουθεί να εργάζεται 95 ώρες την ημέρα, όπως λέει.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση