HomeHL-LifestyleΓιάννα και Μαρία του MasterChef: Tι λένε για την κλίκα και την Άλκηστη

Γιάννα και Μαρία του MasterChef: Tι λένε για την κλίκα και την Άλκηστη

Οι δύο παίκτριες του MasterChef που αποχώρησαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τις αντιδράσεις της Άλκηστης, την Σπυριδούλα και την κλίκα των πέντε ατόμων μίλησαν η Μαρία Τσαπράνη και η Γιάννα Ρέντεση, καλεσμένες στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

«Η Άλκηστις είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Αν έχει πέντε και τα χρειάζεσαι, θα σου τα δώσει όλα, δε θα κρατήσει τίποτα για τον εαυτό της. Αλλά έχει ένα κακό, είναι υπερβολικά αντιδραστική. Κι εγώ είμαι νευρική, αντιδραστική, αλλά προσπαθώ να το ελέγξω. Η Άλκηστις αυτό δεν μπορούσε να το ελέγξει, ίσως να φταίει και ο εγκλεισμός. Πιστεύω ότι λόγω αυτού έχει χάσει αρκετές φορές το δίκιο της», εξήγησε η Μαρία Τσαπράνη.

Και τον λόγο πήρε η έτερη παίκτρια του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής, αναφερόμενη στη Σπυριδούλα. «Δεν είναι ότι δε μου έλεγε καλημέρα, ή ότι δεν μιλούσαμε, απλώς είναι από τα άτομα που δεν είμαστε κοντά. Μπορεί να μέναμε στο ίδιο δωμάτιο, αλλά ήταν από τις κοπέλες που δεν ταίριαζα. Ίσως και να είχε δίκιο η Άλκηστις. Εμένα πάντως αυτό δε με ενδιαφέρει. Είμαι της άποψης ό,τι δε μου κάνει, δεν ασχολούμαι. Πιστεύω ότι φαίνεται η στάση μου από τα πλάνα. Δεν μπορείς να είσαι ανοιχτός σε έναν άνθρωπο όταν δεν έχεις σχέσεις ιδιαίτερες. Δεν μπορείς να τον αγκαλιάσεις και να πιστεύεις αυτά που σου λέει.», είπε η Γιάννα.

Οι δύο παίκτριες του MasterChef που αποχώρησαν μίλησαν και για την κλίκα που «θεωρούνται οι ισχυροί του σπιτιού, με την έννοια να ρημάξει το υπόλοιπο σπίτι, να μείνουμε αυτοί οι πέντε: Τάσος, Πάνος, Χάμπος, Σπυριδούλα, Σταμάτης», όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Άλκηστις.

star.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση