HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ Καλλιόπη Μπροφίδη υποψήφια με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη

Η Καλλιόπη Μπροφίδη υποψήφια με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την υποψηφιότητά της ανακοίνωση σήμερα η δρ Καλλιόπη Μπροφίδη για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου που συμμετέχει στον συνδυασμό «Η Κρήτη Μπροστά» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.

brofidi-fotografia

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ Μπροφίδη:

Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη να μετάσχω στον συνδυασμό που ηγείται για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Κρήτης. Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, είναι κυρίως η κατάσταση της δημόσιας υγείας στο νησί μας, που σε συνδυασμό με την έλλειψη σύγχρονων υποδομών (ΒΟΑΚ), οδηγούν κάθε χρόνο σε εκατοντάδες αναίτιους θανάτους συνανθρώπων μας.

Η παντελής έλλειψη αξιοκρατίας στην Δημόσια Διοίκηση και η προώθηση των «ημετέρων» με αδιαφανείς διαδικασίες, επιτείνει το πρόβλημα, αφού οι αποφάσεις παίρνονται από ανθρώπους που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και γνώσεις. Νέοι άνθρωποι με πληθώρα γνώσεων και όρεξη για δουλειά, κυριολεκτικά «χαραμίζονται», αφού κύριο προσόν θεωρείται οι «γνωριμίες» και η «παλαιότητα», με ότι σημαίνει αυτό. Ειδικότερα στον χώρο της υγείας, το φαινόμενο αυτό είναι πλέον καθεστώς.

Είναι καιρός να μπει επιτέλους ένα τέλος σ’ όλα αυτά! Η έλλειψη υποδομών στο νησί μας και οι αποφάσεις που δεν παίρνονται, ή όταν παίρνονται είναι λαθεμένες, πληρώνονται καθημερινά με αίμα αθώων συμπολιτών μας. Εμείς οι νέοι επιστήμονες, πρέπει να βγούμε μπροστά, να αλλάξουμε την κατάσταση και να «ξεβολέψουμε» τους «επαγγελματίες» της πολιτικής, που χρόνια τώρα μας εμπαίζουν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση