HomeHL-9Εξιχνιάστηκε άμεσα η … ερασιτεχνική ληστεία

Εξιχνιάστηκε άμεσα η … ερασιτεχνική ληστεία

Στον εισαγγελέα ο υπάλληλος του πρακτορείου ΟΠΑΠ και ένας φίλος του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άμεση ήταν η εξιχνίαση της “ερασιτεχνικής” ληστείας που είχε σημειωθεί στις 2 τα ξημερώματα της 27ης Φεβρουαρίου σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην περιοχή των Μοιρών, καθώς οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού, συνέλαβαν δύο άνδρες, έναν 38χρονο και έναν 41χρονο με την κατηγορία της διάπραξης ληστείας.

Πιο συγκεκριμένα, ο ένας από τους δύο άνδρες και όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια φίλος του υπαλλήλου του πρακτορείου, λίγο πριν από το κλείσιμο της επιχείρησης, μπήκε στο κατάστημα και με την απειλή όπλου, άρπαξε από το ταμείο χρηματικό ποσό ύψους 18.500 ευρώ. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε άμεσα για την εξιχνίαση της ληστείας, στην υπόθεση εμπλέκονταν ο εργαζόμενος στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ και ένας φίλος του που ανέλαβε να … υποδυθεί τον κουκουλοφόρο ληστή.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν άμεσα ενώ από την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε μέρος της λείας που επιστράφηκε στον 47χρονο πράκτορα.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση