HomeΚΡΗΤΗΜαθητές δημοτικού σχολείου της Κρήτης διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Ρομποτικής

Μαθητές δημοτικού σχολείου της Κρήτης διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Ρομποτικής

Επίσκεψη του δημάρχου Ρεθύμνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το 6ο δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής με τον δήμαρχο, Γιώργη Μαρινάκη και τον εντεταλμένο σε θέματα παιδείας, Γιώργο Γεωργαλή να επισκέπτονται το σχολείο για να συγχαρούν τα παιδιά.

Ειδικότερα, η ομάδα των 6 μαθητών της ΣΤ’ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης εκπαιδευτικού Πληροφορικής κας Βαλσαμίδου Ελένης , η οποία ενημερώθηκε για το Διαγωνισμό στο πλαίσιο σεμιναρίου που παρακολούθησε, έλαβαν μέρος στον περιφερειακό διαγωνισμό Κρήτης, κατέλαβαν την 6η θέση και προκρίθηκαν για να συμμετάσχουν στην τελική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου, στην Αθήνα.

laptop-6o-dim-sch

Στο πλαίσιο λοιπόν μιας μικρής τελετής, ο Διευθυντής του 6ου Δημ Σχολείου κ. Ανεσιάδης  Χρήστος και  η κα Βαλσαμίδου, υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο και τον κ. Γεωργαλή οι οποίοι συνεχάρησαν τα παιδιά, μίλησαν μαζί τους για τους στόχους και τα ενδιαφέροντα τους,  τους δώρισαν ένα σύγχρονο laptop προσφορά της Σχολικής Επιτροπής Α’θμιας Εκπ/σης και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον προσεχή  Διαγωνισμό και καλή πρόοδο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση