HomeHL-9Αίτημα για εξάμηνη παράταση οικονομικών και φορολογικών υποχρεώσεων

Αίτημα για εξάμηνη παράταση οικονομικών και φορολογικών υποχρεώσεων

Φαίνεται πως έγινε δεκτό από την Παπανάτσιου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αίτημα για εξάμηνη παράταση οικονομικών και φορολογικών υποχρεώσεων για τους πολίτες των Χανίων και του Ρεθύμνου πρότεινε το τμήμα της Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Στο συγκεκριμένο αίτημα συνηγορεί και ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος απέστειλε επιστολή προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών η οποία φαίνεται πως έγινε δεκτή από την υφυπουργό, κ. Παπανάτσιου.

Στην επιστολή ζητείται να ληφθεί απόφαση για παράταση κατά 6 μήνες όλων των Φορολογικών Υποχρεώσεων και Δηλώσεων που λήγουν την Πέμπτη 28/02/2019 για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα σε Χανιά και Ρέθυμνο, καθώς και των Ασφαλιστικών Υποχρεώσεων και Δηλώσεων που λήγουν την Πέμπτη 28/02/2019 για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα σε Χανιά και Ρέθυμνο. Επίσης, των Τραπεζικών Υποχρεώσεων που λήγουν την Πέμπτη 28/02/2019 για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Το αίτημα διατυπώνεται με δεδομένες τις καταστροφές που έχουν υποστεί οι Νομοί Χανίων και Ρεθύμνου κι έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση