HomeHL-9Εως 10 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο -Πού παραμένουν δεμένα τα πλοία

Εως 10 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο -Πού παραμένουν δεμένα τα πλοία

Τι συμβαίνει στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι που «έφερε» η κακοκαιρία «Ωκεανίς» και φτάνουν έως τα 9-10 μποφόρ στο Αιγαίο, προκαλούν σοβαρά προβλήματα.

Σε ισχύ είναι το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό και τη Σαλαμίνα.

Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ. Μαρίνας-Νέας Στύρας, Ρίου-Αντιρρίου, Βόλου-Σποράδων, Κυλλήνης-Ζακύνθου, Κυλλήνης-Κεφαλονιάς, Κεραμωτής Καβάλας-Λιμένα Θάσου, Πρίνου-Θάσου και Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης. Τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Ηγουμενίτσας-Κέρκυρας θα εκτελούνται μόνο μέχρι τις 9 το πρωί, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Τι συμβαίνει στην Κρήτη

Σε ισχύ παραμένει και το απαγορευτικό στην Κρήτη με αποτέλεσμα από χθες να μην εκτελέστηκαν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς τα λιμάνια του Ηρακλείου και των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από τα αντίστοιχα λιμεναρχεία για το αν θα αρθεί το απαγορευτικό σήμερα το απόγευμα.

Οι επιβάτες που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν σήμερα συμβουλεύονται να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω των καιρικών συνθηκών.

Cretapost με πληροφορίες από iefimerida

Διαφήμιση
Διαφήμιση