HomeHL-9Λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές σήμερα στην Κρήτη

Λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές σήμερα στην Κρήτη

Στους 13 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι τοπικές βροχές μικρής διάρκειας θα είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό του σημερινού καιρού στις περισσότερες περιοχές της Κρήτης, σύμφωνα με τον μετεωρολογικό ιστότοπο meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Αναλυτικότερα για σήμερα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη και τη Νοτιοανατολική Πελοπόννησο. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ήταν κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 8 βαθμούς), 3 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 9 έως 13 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 6 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 16 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στον Κορινθιακό Κόλπο μέτριοι 5 μποφόρ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση