HomeHL-LifestyleΤζάστιν Μπίμπερ: Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική του ζωή

Τζάστιν Μπίμπερ: Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική του ζωή

Το ζεύγος Μπίμπερ φωτογραφίζεται για τη Vogue

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια εντυπωσιακή φωτογράφηση για την αµερικανική «Vogue» έκαναν ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίµπερ, που παντρεύτηκαν µυστικά πριν από τέσσερις µήνες, ενώ µίλησαν για τον ρόλο που παίζει η θρησκεία στη ζωή τους.

Ο Τζάστιν Μπίµπερ, µάλιστα, έκανε µια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση, καθώς ανέφερε ότι λόγω της θρησκείας, προτού παντρευτεί τη Χέιλι, δεν είχε ερωτικές επαφές µαζί της.

«Ο Θεός δεν µας ζητάει να µην κάνουµε σεξ επειδή θέλει κανόνες. Εγώ το κάνω απλά για να µην προκαλέσω πόνο στην ψυχή κάποιας κοπέλας και την απογοητεύσω. Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ γιατί δεν αισθάνονται πολύ καλά και δεν έχουν αυτοπεποίθηση. Εγώ δεν θέλω να λειτουργώ έτσι», είπε.
1
Όσον αφορά στον γάμο τους, η 22χρονη καλλονή αποκάλυψε: «Προερχόμαστε από ένα αγνό μέρος. Αλλά παραμένουμε δυο νέοι άνθρωποι που έχουν πολλά να μάθουν. Ο γάμος θα είναι δύσκολος. Είμαστε πολύ νέοι και αυτό μας τρομάζει. Θα αλλάξουμε πολύ. Αλλά δεσμευτήκαμε να μεγαλώσουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Στην τελική είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ποτέ δεν πρόκειται να τον βαρεθώ».

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση