HomeHL-9Δύο τροχαία στην Κρήτη με τέσσερις εγκλωβισμένους τραυματίες

Δύο τροχαία στην Κρήτη με τέσσερις εγκλωβισμένους τραυματίες

Ένα στα Χανιά κι ένα στη Σητεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στο οδικό δίκτυο της Κρήτης με την πυροσβεστική να απεγκλωβίζει από τα οχήματα τέσσερις συνολικά τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το ένα σημειώθηκε επί του ΒΟΑΚ λίγο έξω από τα Χανιά όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους και εγκλωβίστηκαν τρία άτομα και το δεύτερο έγινε στην Σητεία με τον εγκλωβισμό μίας κοπέλας.

Μετωπική σύγκρουση στα Χανιά

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 11.30 το βράδυ όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους στον ΒΑΟΚ στο ύψος του Βλητέ.

Από την σύγκρουση εγκλωβίστηκε ο οδηγός του ενός οχήματος στα συντρίμμια αλλά και δύο επιβαίνοντες στο δεύτερο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με έξι άνδρες που απεγκλώβισαν τους τραυματίες ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τους μετέφεραν στο νοσοκομείο των Χανίων.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η ζωή των τριών τραυματιών.

24χρονη εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου στη Σητεία

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό Καπετάν Σήφη στη Σητεία ξέφυγε από τον έλεγχο και ανετράπη της πορείας του.

Το αποτέλεσμα ήταν μία 24χρονη επιβάτης να εγκλωβιστεί στα… συντρίμμια.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής που απεγκλώβισε την άτυχη γυναίκα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να την μεταφέρει στο νοσοκομείο με ελαφρά ευτυχώς τραύματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση