Ευρεία σύσκεψη συγκαλούν σήμερα οι γονείς των μαθητών που φοιτούν στο Καπετανάκειο με στόχο να δοθεί λύση «εδώ και τώρα» στο κτιριακό πρόβλημα τόσο του πολύπαθου σχολείου όσο και των υπολοίπων σχολικών συγκροτημάτων.

Με ανακοίνωσή τους οι γονείς των μαθητών του 1ου ΓΕΛ και η Ένωση Γονέων στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε όλους τους ανάλογους συλλόγους.

«Μεγάλα τα προβλήματα, κοινός ο αγώνας», λένε και καλούν όλους τους συλλόγους γονέων από νηπιαγωγεία μέχρι ΕΠΑΛ, και από 15μελή μαθητών έως εργαζόμενους σε ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στους χώρους του Καπετανακείου.

Δείτε αναλυτικά το κάλεσμα:

Μεγάλα τα προβλήματα, κοινός ο αγώνας!

Το Καπετανάκειο είναι το χαρακτηριστικό πρόβλημα. Υπάρχουν όμως δεκάδες άλλα σχολεία με μεγάλα κτιριακά ζητήματα, όπως οι ελλείψεις σε κτίρια, αλλά και μικρότερα με ανυπαρξία υποδομών, κενά αιθουσών, ελλιπή συντήρηση. Εκατοντάδες παιδιά που κάνουν μάθημα σε ακατάλληλους  νοικιασμένους χώρους.

Αυτά τα κοινά προβλήματα, αυτή την κοινή αγωνία που έχουμε για μια παιδεία καλύτερη και σύγχρονη, σας καλούμε να συζητήσουμε σε μια μεγάλη σύσκεψη.

Καλούμε όλους τους συλλόγους γονέων από τα νηπιαγωγεία μέχρι τα Λύκεια και τα ΕΠΑΛ, τα 15μελή των μαθητών, τους φορείς των εκπαιδευτικών, τους φορείς των εργαζομένων.

Να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τις ενέργειες μας για να υπάρξει λύση στα προβλήματα αυτά.

Να συντονίσουμε τα βήματα μας και τον αγώνα μας για να έχουν τα παιδιά μας τη μόρφωση που τους αξίζει.

Να δηλώσουμε πως είμαστε αποφασισμένοι όλοι μαζί να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 6.00 το απόγευμα στο Καπετανάκειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση