HomeΚΡΗΤΗΈκοψε την πίτα του το ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου

Έκοψε την πίτα του το ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου

Μια όμορφη και γεμάτη ζεστασιά εκδήλωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια όμορφη και γεμάτη ζεστασιά εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, στον χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίου Νικολάου, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός ευχήθηκε καλή χρονιά στα μέλη του ΚΑΠΗ και τους εργαζόμενους, ενώ ενημέρωσε για τις προσπάθειες που καταβάλλει η δημοτική αρχή, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των πολιτών της τρίτης ηλικίας, ώστε να εξασφαλίσει το επόμενο χρονικό διάστημα ένα μεγαλύτερο χώρο για την στέγαση του Κέντρου που θα δώσει την δυνατότητα ν΄αναπτυχθούν περισσότερες δράσεις, επ΄ωφελεία των ηλικιωμένων.
2

Αναφερόμενος στην λειτουργία δύο ακόμα δομών του Δήμου (Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο), που υποστηρίζονται από κοινωνικούς λειτουργούς, επανέλαβε ότι μέλημα της δημοτικής αρχής, αποτελεί η διασφάλιση των συνθηκών εκείνων που θα δώσουν την δυνατότητα στα μέλη και τους εργαζόμενους του κέντρου, να αναπτύξουν δεξιότητες, ν΄αναλάβουν πρωτοβουλίες, αλλά και να αισθανθούν ακόμα πιο όμορφα στον χώρο του ΚΑΠΗ.
3
Τον Αγιασμό τέλεσε ο πρωτ. Νεκτάριος Μπανταλάκης, ενώ στην τελετή παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος κ. Δέσπω Καρνιαδάκη, η πρόεδρος του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν κ. Πόπη Παγκάλου, η πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Αθηνά Μαρνέλλου, μέλη του ΚΑΠΗ καθώς και φιλοξενούμενοι του Οικοτροφείου «Αρετούσα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση