HomeΕΚΛΟΓΕΣΈβαλε πλώρη για την Ευρωβουλή ο Γιώργος Αυτιάς

Έβαλε πλώρη για την Ευρωβουλή ο Γιώργος Αυτιάς

Τελεσφόρησαν οι συζητήσεις – Στην Κρήτη η πρώτη του περιοδεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έδωσε επί σειρά ετών το δικό του στίγμα μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες και αναμφισβήτητα θεωρείται ένας από τους ανθρώπους με μεγάλο εύρος γνώσεων στα “δύσκολα” οικονομικά ζητήματα. Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, ο οποίος όπως όλα δείχνουν βάζει δυναμικά πλώρη για την ευρωβουλή, διεκδικώντας την ψήφο των Ελλήνων πολιτών με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Η επίσημη ανακοίνωση φαίνεται πως θα είναι ζήτημα ωρών, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομά του περιλαμβάνεται στις λίστες με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ.

Οι συζητήσεις του Γιώργου Αυτιά με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και στελέχη του περιβάλλοντός του βρέθηκαν σε προχωρημένο επίπεδο λίγο μετά τις γιορτές, ωστόσο η σχετική κρούση είχε γίνει αρκετούς μήνες νωρίτερα. Σήμερα, ωστόσο, έγινε η καθοριστικής σημασίας συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΝΔ και του δημοσιογράφου.

Οι υποχρεώσεις του τώρα ως υποψηφίου, θα τον αναγκάσουν να σταματήσει τις εκπομπές του από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με πιθανότερο αντικαταστάτη του τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι πολύ σύντομα ο κ. Αυτιάς θα ξεκινήσει περιοδείες ανά την Ελλάδα, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης και μάλιστα σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό η εκκίνηση θα γίνει από την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα από τα Χανιά, καθώς από τον νομό κατάγεται ο σύζυγος της κόρης του Γιώργου Αυτιά. Στις προθέσεις του ωστόσο είναι να επισκεφθεί και τους τέσσερις νομούς του νησιού με την περιοδεία να ολοκληρώνεται στη Σητεία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση